Deviant Login Shop  Join deviantART for FREE Take the Tour
×



Details

Submitted on
September 24, 2012
Image Size
1.2 MB
Resolution
800×1353
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
4,462 (1 today)
Favourites
468 (who?)
Comments
46
Downloads
55

License

Creative Commons License
Some rights reserved. This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-No Derivative Works 3.0 License.
×
.:Skip:. by twingkly .:Skip:. by twingkly
Ignore the random title and backgound ;w;
AT with :iconkuroe-ichigo:
Dek Hakuchii(masih bingung nih mau manggil kamu siapa -w-") maafkan daku yang membuat background terlalu random ya *hiks
Add a Comment:
 
:iconvv1sh3s:
VV1SH3S Jun 11, 2013  Hobbyist General Artist
kawaii
Reply
:iconvioleteu:
Violeteu Feb 17, 2013  Hobbyist Digital Artist
Really great colouring! :D
Reply
:iconvyannr:
VyanNR Nov 4, 2012  Hobbyist General Artist
Awe-some co-lo-ring!! :clap:

EH EH. ORANG INDONESIA KAH? O.o
Reply
:iconsapphirelov3:
SapphireLov3 Oct 1, 2012  Student Artist
sooooooooooooo cute!!!!!!!!! >_<
Reply
:iconraitokura:
raitokura Sep 28, 2012  Hobbyist Digital Artist
twingkly-sannn gambar kaka indah sekaliiii QAQ
itu perspektif sama coloringny asdfghjkl---- <33
style kaka juga semakin ke sini semakin keren yaa *7*
Reply
:icontwingkly:
twingkly Sep 30, 2012  Hobbyist Digital Artist
Aiiihhh makasiiihh Raitokura chan~ >w<
Reply
:iconraitokura:
raitokura Sep 30, 2012  Hobbyist Digital Artist
sama sama kaa >u<

Btw itu premiumnya makasih banyak ya kakaa ;7; saya kaget pas tiba2 dapet e-mail dari deviantart Q///w///Q terus maafkan saya karena skrng lagi gaboleh pegang laptop jadi gabisa bikin journal terima kasih lewat yg versi hp ;w;

I feel so honored ka, you're so talented and really kind!!! hnggghhhh ;u; once again, thank you so much!! Q7Q I'll repay your kindness somehow hmmm
Reply
:icontwingkly:
twingkly Oct 1, 2012  Hobbyist Digital Artist
Waaahh sedih banget lagi gak boleh maen laptop ;A;
kok bisa sih???
You deserve it because you're sooooo talented >w<
no you don't have to >w<
Reply
:iconraitokura:
raitokura Oct 5, 2012  Hobbyist Digital Artist
tapi saya mau ko kaa XD

kaka lebih talented dari sayaaa 8"D pas dapet e-mail saya langsung jerit2 kesenengan gitu ;w;
Reply
:iconhinausa:
Hinausa Sep 25, 2012  Student Digital Artist
HNNN, just so beautiful with all the colors and shading *A*
Reply
Add a Comment: